Giselle Magis

GZ- haptotherapeut, fysiotherapeut, docent/intervisiebegeleider HBO, coach in bedrijfsleven

www.linkedin.com/in/giselle-magis-b3514812

Sinds 1990 werk ik in de gezondheidszorg. De eerste jaren als fysiotherapeut. Dit combineerde ik met reizen en ontwikkelingswerk. Vanuit mijn persoonlijke ontwikkeling en geboeid en bewogen door de levensverhalen van mensen ging mijn aandacht al snel uit naar de persoon achter de klacht. In Haptonomie vond ik verdieping.

Vanaf 2000 werk ik met veel plezier en voldoening als GZ-haptotherapeut. Eerst in Nijmegen en sinds 2008 in Veenendaal. In 2017 is de locatie in Oosterbeek erbij gekomen. Hier is een mooie samenwerking met psychologen en psychotherapeuten tot stand gekomen. In 2021 zal ik mijn werkgebied uitbreiden naar Lunteren waar ik ben gevraagd om met Therapeutisch Centrum Lunteren een samenwerking aan te gaan. De bijzondere locatie en het enthousiaste team gaven de doorslag (zie www.fysiotcl.nl).

Naast de therapiepraktijk ben ik als stagedocent/intervisiebegeleider ruim 10 jaar verbonden geweest aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Aansluitend ben ik mij gaan richten op coaching in bedrijfsleven. Werkgevers en werknemers kunnen mij inschakelen voor diverse coachingstrajecten op basis van haptonomie. Coachingstrajecten worden altijd op maat gemaakt.

Ik blijf mezelf als therapeut én als mens graag ontwikkelen en ben altijd nieuwsgierig naar aanvullende kennis en ervaring. Zodoende ben ik tevens geschoold in Mindfulness, ACT (Acceptance Commitment Therapie), L-MBT (Lichaamsgericht Mentaliseren) en ik werk ik graag met Focusing (Gendlin). Door de jaren heen heb ik een heldere visie ontwikkeld in stresspreventie en burn-out begeleiding. Momenteel ben ik me aan het specialiseren in haptotherapie bij trauma (PTSS en CPTSS).

Privacyverklaring